Καύσωνας. Ανοίγουν κλιματιζόμενες αίθουσες σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι θα είναι διαθέσιμες 2 αίθουσες με κλιματισμό εν όψει καύσωνα. Πρόκειται για την αίθουσα στο Κέντρο Κοινότητας (οδός Ομήρου 6) και στο Ε ΚΑΠΗ (Θεοδοσοπούλου και Τζουμαγιάς, έναντι ΔΕΗ). Οι αίθουσες θα είναι διαθέσιμες σε όλους/ες από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 22:00 το βράδυ από την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022.

Από την Τετάρτη 22 Ιουνίου έως Παρασκευή 24 Ιουνίου  η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων θα διαθέτει κλιματιζόμενο χώρο, λόγω του καύσωνα.

Συγκεκριμένα:

H Κεντρική είσοδος του κτηρίου Θα είναι ανοικτή στο κοινό για την αποφυγή έκθεσης στις υψηλές θερμοκρασίες από 08:00π.μ. έως 21:00μ.μ.

Κλιματιζόμενες αίθουσες στην Καλαμπάκα προς χρήση των δημοτών λόγω καύσωνα

Ενόψει του επικείμενου καύσωνα , ο Δήμος Μετεώρων, την Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Ιουνίου  θα διαθέσει την κλιματιζόμενη αίθουσα του τουριστικού γραφείου του Δήμου info tourist (κάτω από το δημαρχείο) και την κλιματιζόμενη  αίθουσα του ΚΑΠΗ ( επί της οδού Οικονόμου 7 ) προς χρήση  των δημοτών, και κυρίως των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, για την προστασία τους από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναμένονται Oι αίθουσες θα είναι διαθέσιμες από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ.


© 2024 iThessalia | CREATED BY ITWORX