Δημοσιογράφος χάνει το σπίτι της για άρθρο που δεν έγραψε – Καταδικάστηκε ερήμην

Σε πλειστηριασμό βγαίνει το πατρικό σπίτι δημοσιογράφου μετά από δικαστική απόφαση που εκδόθηκε ερήμην της για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος της εφημερίδας Espresso, Γιούλη Σταρίδα, με ένα post στο Facebook έκανε γνωστό πως πλέον χάνει το πατρικό της σπίτι στην Αιτωλοακαρνανία, που ζει η γιαγιά και η μητέρα της, για χρέος 60.000 που της επιδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Μάλιστα, η ίδια αναφέρει πως δεν έγραψε ποτέ το συγκεκριμένο άρθρο αλλά το όνομά της μπήκε από λάθος του ατελιέ της εφημερίδας. 

Η δημοσιογράφος εξήγησε στο Facebook, πως βρέθηκε να «χάνει» το σπίτι που μεγάλωσε: «Σήμερα αποφάσισα να κάνω το τελευταίο μου post στο facebook για να σας ενημερώσω πως από την μια στιγμή στην άλλη μπορεί να καταστραφεί μια ολόκληρη οικογένεια και να βρεθεί στο δρόμο. Το 1996 όταν τελείωσα το σχολείο αποφάσισα να ακολουθήσω το όνειρό μου και να ασχοληθώ με αυτό που λαχταρούσε η ψυχή μου…. Την δημοσιογραφία. Ο μακαρίτης ο πατέρας μου προσπάθησε να με αποτρέψει, αλλά μάταια. Σήμερα, λοιπόν σκέφτομαι πόσο δίκιο είχε τότε… Στις 6 Ιουλίου το πατρικό μου σπίτι στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, στο οποίο διαμένει η μητέρα μου, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, βγαίνει σε πλειστηριασμό για χρέος 60.000 ευρώ, μετά από δικαστική απόφαση που εκδόθηκε ερήμην μου για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου!


Πηγή: www.newsit.gr
© 2024 iThessalia | CREATED BY ITWORX